Services

“Als je alle mogelijke beren op de weg even lekker wegdenkt, wat zou je dan het liefste willen, droom gewoon eens hardop”. Op die manier ga ik graag met jou in gesprek over de uitdagingen die je hebt en jouw communicatie behoefte. Of je hebt natuurlijk gewoon een heel concrete vraag.

Hoe kan ik jou helpen met advies en uitvoering op basis van mijn eigen ervaringen, creativiteit en een dosis ‘out of the box’-denken?

☆ (Project) Communicatieadviseur
Een uitdagend project op papier en over de bühne krijgen? Ik help je om je doelen helder op papier te krijgen én ze te visualiseren. Uiteraard bekijken we welke communicatie acties jouw plan nodig heeft, zoals het organiseren van brainstormsessies en stakeholderworkshops. Ik help je hierbij.

Event organisator
Je wil graag een inspirerend congres of meeting organiseren voor jouw doelgroepen? Als duizendpoot pak ik graag de organisatie van jouw event op én denk graag met je over de doelen, inhoud en vorm ervan.

Traffic manager
Mooie ondersteunende communicatie producten laten maken, met pakkende oneliners? Ik coördineer het proces voor je van A tot Z.

Tekstschrijver
Taaie teksten maak ik graag toegankelijk voor je. Engelse teksten vertalen naar Nederlands of andersom? Kom maar door! Content voor websites en social media stel ik voor je op.

Social media adviseur
Wil je een social media strategie ontwikkelen of ben je begonnen, maar het werkt niet lekker? Ik geef graag advies en help je met webteksten en visuele content.

☆ Instant communicatie advies
Of wil je in mijn ‘Communicatie café’ gewoon een uur sparren over jouw communicatie uitdagingen, no strings attached.