Een jaar en mooie ervaringen verder

Het lijkt erop dat dit een jaarlijkse blog wordt… Time flies namelijk! Het normale leven ging weer helemaal los na de corona jaren. We mochten weer lekker op reis en naar fijne concerten. Mijn eerste zzp opdrachten heb ik inmiddels ook achter de rug. Eindelijk proeven in verschillende keukens! Elke ervaring geeft me nieuwe inzichten en richting, bijvoorbeeld over de omvang, het soort opdrachten en de sector waar ik nieuwgierig naar ben.

Uitvaartwezen
Ik mocht een uitvaartondernemer helpen. Meedenken over zijn positionering en uitingen (website, fotografie). Ik mocht ontdekken wie hij is en wat hij uit wil stralen. Zo zag ik onder meer hoeveel zorg en aandacht hij heeft voor zijn vak. Hoe mooi! Ik maakte een mooie fotoserie voor hem. Mijn kids:”Wat heb je gedaan vandaag, mam?” Ik, heel enthousiast:”Nou, ik was op een prachtige begraafplaats vandaag. Met hele mooie oude bomen. En ik zag daar zulke mooie berichten op grafstenen staan!”. Mijn kinderen kijken me vol ongeloof aan…

Geestelijke gezondheidszorg
Ik mocht 2 periodes werken voor stichting Lister. Ik wilde heel erg graag de zorgsector verkennen en kreeg maar zo de kans. Lister biedt begeleiding aan mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en/of verslaving. Ze hebben bijna 40 woonlocaties in de provincie Utrecht en bieden ook begeleiding thuis. Hoe boeiend en hoe compleet nieuw voor me! We hebben een prachtige nieuwe website gemaakt, en ik heb in overleg met medewerkers een animatie over Lister gemaakt. Hoe vertel je in 1-2 minuten wat jouw organisatie doet? Ik vind het goed gelukt! Daarnaast werkte/werk ik voor het programma Lister Digitaal dat druk bezig is met de verdere digitalisering binnen Lister. En ik werkte met de werkgroep Privacy & gegevensbescherming. Altijd een lastig, maar belangrijk onderwerp binnen een organisatie. Hoe kan je daar eens op een andere manier aandacht aan besteden? Met bijvoorbeeld een goede gewoonten kaart, een pubquiz of een podcast? Een mooie uitdaging waar ik met veel plezier aan heb bij kunnen dragen.

Ook gaf ik een klus voor een andere opdrachtgever terug. Spannend, maar voor mij op dat moment noodzakelijk. Ook weer van geleerd.  Hoewel ik aardig weet waar mijn grenzen liggen en ook niet te bang ben om erop te acteren. Je moet soms doen wat je doen moet of er juist voor te kiezen iets niet te doen!

Verder verkennen
Ook in 2023 mag ik blijven werken voor het programma Lister Digitaal! Ik heb nog ruimte voor een opdracht erbij. Dus heb je hulp nodig? Let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *